Kerékpártartó-bérlés

Üzletünkben a CAM kerékpártartók széles választékát megtalálja, melyekkel könnyen és biztonságosan szállíthatja kerékpárját. Igényeinek megfelelően választhat tetőre, hátsó ajtóra vagy vonóhorogra rögzíthető kerékpártartóinkból. Bármelyik szállítási módot is választja, biztos lehet benne, hogy Önnel együtt kerékpárja is biztonságban célbaér.

Előjegyzés:(1) 239-5442

Sebességhatár: 130 Km/h

*Ön akár egyetlen napra is bérelhet tetőboxot, tetőcsomagtartót, kerékpártartót, vagy síléctartót, azonban a kerékpártartó bérlés minimális díja ebben az esetben is az 5 napra számított bérleti díj. A bérleti díj 5 napnál rövidebb idő esetén is az 5 napnak megfelelő összeg.

A kerékpártartó bérlés menete

  1. A bérlő jelzi bérlési szándékát személyesen mintaboltunkban, telefonon (1) 239-5442, vagy email-en (info@amegastudio.hu)
  2. A bérleti díj foglalóként történő kifizetése Üzletünkben készpénzben
  3. A bérlési idő kezdetekor a kaució megfizetése személyigazolvány felmutatása mellett, a bérelt termékek felszerelése térítésmentesen kollégáink által
  4. A bérlési idő végén a bérlő a bérelt terméket sérülésmentesen visszahozza mintaboltunkba a megállapodással együtt, mely esetben a kaució teljes összegét visszafizetjük.

Bővebb információért a kerékpártartó bérlésről forduljon kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Előjegyzés:(1) 239-5442